Wat te doen op Texel

Ecomare – Een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Als de weersomstandigheden het niet toelaten om uit te varen kunt u hier ook zeehonden bewonderen.

Foto Sanne – Laat uw gezin/familie vastleggen op een Texelse locatie en u heeft mooie foto’s ter herinnering aan uw verblijf op het eiland.

Vuurtoren – Op 47 meter hoogte kun je helder weer genieten van het uitzicht over het Werelderfgoed Waddenzee naar de andere eilanden, Wieringen en Den Helder.

Oestertochten – Martin Zeeman neemt u mee op een ongeveer 1 a 1,5 uur durende tocht langs de Waddenkant van Texel, hij laat u zien dat de oesters op het Wad voor het oprapen liggen. Leert u hoe u ze openmaakt en uiteraard worden de oesters geproefd.

Jan Plezier – Stap op  een Huifkar van Pieter en Inke Dros, getrokken door Belgische trekpaarden, naar de Slufter of andere natuurgebieden op Texel.

Lekker weg tips – Tips voor op het eiland maar ook voor in heel Nederland

Wat doen we nog meer?

Asverstrooien Waddenzee – Afscheid is persoonlijk, als u heeft besloten dat u de as van uw dierbare wilt uitstrooien in zee dan kunnen wij, de TX25,  de vaart voor u verzorgen.

Collega’s

Het Sop – Rutger Oosterhuis vaart ook naar de Zeehonden, zodra onze boot vol is kunt u zo bij Het Sop opstappen en omgekeerd.

Vrienden

Smakelijk & Meer – Martin en Karina Zeeman noemen hun winkel; een eetwinkel, traiteur, delicatessenzaak, catering, broodjeszaak en meer.

Foto Sanne – Laat uw gezin/familie vastleggen op een Texelse locatie en u heeft mooie foto’s ter herinnering aan uw verblijf op het eiland.

Trouwen Texel – Alle tips en ideeen voor trouwen op texel. Texelse weddingplanner ook voor decoratie van feesten!